Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Víz, üzemanyag és gázmegtakarítás

Fő kategória >Víz, üzemanyag és gázmegtakarítás

Ökonet Turbo Booster mágnesgyűrű

A Turbo Booster egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező CO és CH mennyisége.

  • tökéletesebb égés
  • alacsonyabb fogyasztás
  • kevesebb károsanyag-kibocsátás

 

 
14 690 Ft
Biocom Ökomag - lágy mágneses golyó

Az ÖkomagŸ lágy-mágnesgolyó alkalmazása rendkívül egyszerű, ugyanis a golyót csak be kell tenni a mosó- vagy mosogatógépbe és a ruhával, illetve az edényekkel együtt mosni. Megakadályozza a vízkő-lerakódások kialakulását, mérsékli a felhasznált mosó- és vízlágyító szerek mennyiségét, környezetbarát.


Újrafeldolgozható polietilénből készül. Nem kelt zajt a mosógépben, kíméli a mosott ruhát. 

 
2 590 Ft
  Water Filter RO 102 víztisztító készülék - nyomásfokozóval

Az RO 102 nyomásfokozó pumpával van ellátva, amely alacsonyabb hálózati víznyomás esetén is garantálja a tartály gyors feltöltését, ezáltal a megfelelő vízhozamot. Ajánljuk olyan családok számára, ahol a háztartásban nem megfelelő a víznyomás.

 

 Biocom RO 102 víztisztító berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül biztosít prémium vízminőséget.

Az Biocom RO 102 víztisztító nyomásfokozó pumpával van ellátva, amely alacsonyabb hálózati víznyomás esetén is garantálja a tartály gyors feltöltését, ezáltal a megfelelő vízhozamot.

Képes a vízből eltávolítani a szilárd anyagok 95%-át, a szerves anyagok valamint a baktériumok 99%-át.

 

A világon a leghatékonyabban vízszűrést a fordított ozmózis (Reverse Osmosis - RO) elven működő készülékek végzik. Ezt használják az űrhajósok is az űrben, akik akár a saját vizeletükből készítenek tiszta, friss ivóvizet ezzel a tökéletes eljárással! Az ilyen minőségű víztisztító készüléket sok más cég akár 300.000 Ft-ért kínálja...

 
99 060 Ft
Water Filter RO 102 víztisztítóhoz szűrőcsere csomag

Az RO 105 berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül biztosít prémium vízminőséget.

A szűrőcserét ajánlott évente elvégezni a csomagban található 4 csereszűrővel.

A csomag tartalma:
1 db 5 mikronos szűrő
1 db Aktív szén szűrő
1 db 1 mikronos szűrő
1 db Aktív szén utószűrő

 
8 000 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés