Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Egészséges, tiszta ivóvíz

Fő kategória >Egészséges, tiszta ivóvíz

  Water Filter RO 102 víztisztító készülék - nyomásfokozóval

Az RO 102 nyomásfokozó pumpával van ellátva, amely alacsonyabb hálózati víznyomás esetén is garantálja a tartály gyors feltöltését, ezáltal a megfelelő vízhozamot. Ajánljuk olyan családok számára, ahol a háztartásban nem megfelelő a víznyomás.

 

 Biocom RO 102 víztisztító berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül biztosít prémium vízminőséget.

Az Biocom RO 102 víztisztító nyomásfokozó pumpával van ellátva, amely alacsonyabb hálózati víznyomás esetén is garantálja a tartály gyors feltöltését, ezáltal a megfelelő vízhozamot.

Képes a vízből eltávolítani a szilárd anyagok 95%-át, a szerves anyagok valamint a baktériumok 99%-át.

 

A világon a leghatékonyabban vízszűrést a fordított ozmózis (Reverse Osmosis - RO) elven működő készülékek végzik. Ezt használják az űrhajósok is az űrben, akik akár a saját vizeletükből készítenek tiszta, friss ivóvizet ezzel a tökéletes eljárással! Az ilyen minőségű víztisztító készüléket sok más cég akár 300.000 Ft-ért kínálja...

 
99 060 Ft
Water Filter RO 102 víztisztítóhoz szűrőcsere csomag

Az RO 105 berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül biztosít prémium vízminőséget.

A szűrőcserét ajánlott évente elvégezni a csomagban található 4 csereszűrővel.

A csomag tartalma:
1 db 5 mikronos szűrő
1 db Aktív szén szűrő
1 db 1 mikronos szűrő
1 db Aktív szén utószűrő

 
8 000 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés