Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Flavonoid komplex

Fő kategória >Flavonoid komplex

Biocom Stress Formula w/ VitC 90 tabletta

Stressz. Korunk népbetegségének nevének elhangzása ma már durvább hatást vált ki, mint számos degeneratív betegség, melynek egyébként megalapozója lehet. Szívproblémák, magasvérnyomás, szívritmuszavar...

A stressz elől szinte senki nem menekülhet! A folyamatos stresssz öregít, agresszívvá tesz, összeomláshoz vezethet. Pedig a lelki béke, s a boldogság egyik előfeltétele a tartós stresszmentesség.

Ha már elkerülni nem tudjuk, legalább a stressz mértékét, s káros hatásait csökkentsük fizikális szinten - ehhez is ad segítséget a Biocom stresszcsökkentő formula vitamin, kalcium, magnézium és gyógynövény komplex tartalommal.

 
6 100 Ft
Ökonet Flavonoid komplex 250 ml

Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. A Kombuflavonoid egy antioxidáns bomba. A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészségmegőrző, megújító tulajdonságait. Csak az élénk szín megtartása mellett garantálja minden flavonoid készítmény a hosszú távú természetes antioxidáns hatást.

A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok, amelyek elsősorban a gyümölcs héjában, szárában, kocsányában és magjában találhatók. Ezek az anyagok képezik az antioxidáns hatás gerincét. A természetben a káprázatos élénk színek az erőt, az energiát és az antioxidáns hatást jelképezik.

 

Az Ökonet Flavonoid Komplex hiteles mérések alapján az egyik legmagasabb TAS (Totál Antoxidáns Státusz) értékkel rendelkezik!

 
8 500 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés