Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Water Filter RO 102 víztisztító készülék - nyomásfokozóval

Water Filter RO 102 víztisztító készülék - nyomásfokozóval

Termék ára
99 060 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Az RO 102 nyomásfokozó pumpával van ellátva, amely alacsonyabb hálózati víznyomás esetén is garantálja a tartály gyors feltöltését, ezáltal a megfelelő vízhozamot. Ajánljuk olyan családok számára, ahol a háztartásban nem megfelelő a víznyomás.

 

 Biocom RO 102 víztisztító berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül biztosít prémium vízminőséget.

Az Biocom RO 102 víztisztító nyomásfokozó pumpával van ellátva, amely alacsonyabb hálózati víznyomás esetén is garantálja a tartály gyors feltöltését, ezáltal a megfelelő vízhozamot.

Képes a vízből eltávolítani a szilárd anyagok 95%-át, a szerves anyagok valamint a baktériumok 99%-át.

 

A világon a leghatékonyabban vízszűrést a fordított ozmózis (Reverse Osmosis - RO) elven működő készülékek végzik. Ezt használják az űrhajósok is az űrben, akik akár a saját vizeletükből készítenek tiszta, friss ivóvizet ezzel a tökéletes eljárással! Az ilyen minőségű víztisztító készüléket sok más cég akár 300.000 Ft-ért kínálja...

A termék tulajdonságai

A Biocom RO 102-A víztisztító egyszerre javítja a víz ízét és minőségét. 99%-kal csökkenti a víz klórtartalmát, kellemetlen szagát és a benne lévő lerakódásokat. Szintén kivonja a kemény vízre jellemző anyagokat, mint pl. az ólom, réz, bárium, króm, merkúrium, nátrium, kadmium, nitritek, nitrátok és a szelén…

Ez a kis berendezés észrevétlenül megfér a mosogató alatt. Segítségével karnyújtásnyira egészséges, jóízű ivóvizet találunk. A család teljes vízigényét kiszolgálja a készülék. A Biocom RO 102-A víztisztító víztisztítót 12 literes tartállyal, minden alkatrésszel, beszerelési csomaggal, színes műanyag csővel és elegáns csappal szállítjuk.

Biocom RO 102-A víztisztító rendszer segítségével a nap 24 órájában folyik a csapból megbízható minőségű, tiszta ivóvíz, családjának többé nem kell palackozott vizet vásárolnia az üzletben.

 


Biocom RO 102-A víztisztító szűrőpatronok

5 mikronos szűrő:hatékonyan eltávolítja a vízből a nagyobb szennyeződéseket, vasat, homokot, stb.

Aktív szén szűrő:kiszűri a klór és egyéb kémiai anyagok 99%-át. Fokozottan javítja a víz színét, ízét és illatát.

1 mikronos szűrő:hatékony szűrést végez a membrán előtt (annak védelmében) A membrán ezáltal 95%-os TDS csökkenést produkál.

Reverse Osmosis membrán:a TFC (thin film composite) membrán napi 80 gallon (302 liter) tiszta vizet állít elő. Eltávolítja a vízből az esetlegesen benne található nehézfémeket, klórt, vízkövet, nitrátot, arzént, baktériumokat, vasat, nitritet, stb.

Aktív szén utószűrő:a tisztított víz ízének és illatának tökéletes tisztaságáért. Csak az NSF által minősített szén utószűrőket használunk a víz garantáltan jó minőségéért.


Műszaki jellemzők:

Membrán: 80 GPD (gallon naponta) / 302 LPD (liter naponta)

Tiszta víz tartály: 3.2 gallons / 12 liter

Üzemi nyomás: 50 -100 psi (3,5 – 7 Bar)

Méretek: 37 (Szé) x 45(Ma) x 20 (Mé) cm - berendezés

28 (Szé) x 28(Ma) x 35 (Mé) cm - tartály

Tömeg: 8 kg - berendezés

4 kg - tartály

 

OTH engedély szám: 6077/2015, 6741/2015

Webáruház készítés