Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Water Filter RO 102-A víztisztító készülék

Water Filter RO 102-A víztisztító készülék

Termék ára
74 300 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ajánljuk olyan családok számára, ahol a háztartásban megfelelő a víznyomás.

 

A Biocom RO 102-A víztisztító berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül biztosít prémium vízminőséget.


Képes a vízből eltávolítani a szilárd anyagok 95%-át, a szerves anyagok valamint a baktériumok 99%-át.

 

A világon a leghatékonyabban vízszűrést a fordított ozmózis (Reverse Osmosis - RO) elven működő készülékek végzik. Ezt használják az űrhajósok is az űrben, akik akár a saját vizeletükből készítenek tiszta, friss ivóvizet ezzel a tökéletes eljárással! Az ilyen minőségű víztisztító készüléket sok más cég akár 300.000 Ft-ért kínálja...

A termék tulajdonságai

A Biocom RO 102-A víztisztító egyszerre javítja a víz ízét és minőségét. 99%-kal csökkenti a víz klórtartalmát, kellemetlen szagát és a benne lévő lerakódásokat. Szintén kivonja a kemény vízre jellemző anyagokat, mint pl. az ólom, réz, bárium, króm, merkúrium, nátrium, kadmium, nitritek, nitrátok és a szelén…

Ez a kis berendezés észrevétlenül megfér a mosogató alatt. Segítségével karnyújtásnyira egészséges, jóízű ivóvizet találunk. A család teljes vízigényét kiszolgálja a készülék. A Biocom RO 102-A víztisztító víztisztítót 12 literes tartállyal, minden alkatrésszel, beszerelési csomaggal, színes műanyag csővel és elegáns csappal szállítjuk.

Biocom RO 102-A víztisztító rendszer segítségével a nap 24 órájában folyik a csapból megbízható minőségű, tiszta ivóvíz, családjának többé nem kell palackozott vizet vásárolnia az üzletben.

 


Biocom RO 102-A víztisztító szűrőpatronok

5 mikronos szűrő:hatékonyan eltávolítja a vízből a nagyobb szennyeződéseket, vasat, homokot, stb.

Aktív szén szűrő:kiszűri a klór és egyéb kémiai anyagok 99%-át. Fokozottan javítja a víz színét, ízét és illatát.

1 mikronos szűrő:hatékony szűrést végez a membrán előtt (annak védelmében) A membrán ezáltal 95%-os TDS csökkenést produkál.

Reverse Osmosis membrán:a TFC (thin film composite) membrán napi 80 gallon (302 liter) tiszta vizet állít elő. Eltávolítja a vízből az esetlegesen benne található nehézfémeket, klórt, vízkövet, nitrátot, arzént, baktériumokat, vasat, nitritet, stb.

Aktív szén utószűrő:a tisztított víz ízének és illatának tökéletes tisztaságáért. Csak az NSF által minősített szén utószűrőket használunk a víz garantáltan jó minőségéért.

 Műszaki jellemzők:

Membrán: 80 GPD (gallon naponta) / 302 LPD (liter naponta)

Tiszta víz tartály: 3.2 gallons / 12 liter

Üzemi nyomás: 50 -100 psi (3,5 – 7 Bar)

Méretek: 37 (Szé) x 45(Ma) x 20 (Mé) cm - berendezés

28 (Szé) x 28(Ma) x 35 (Mé) cm - tartály

Tömeg: 8 kg - berendezés

4 kg - tartály

 

OTH engedély szám: 6077/2015, 6741/2015

Webáruház készítés