Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Ökonet Turbo Booster mágnesgyűrű

Ökonet Turbo Booster mágnesgyűrű

Termék ára
14 690 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A Turbo Booster egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező CO és CH mennyisége.

  • tökéletesebb égés
  • alacsonyabb fogyasztás
  • kevesebb károsanyag-kibocsátás

 

A termék tulajdonságai

A Turbo Booster felszerelése nem érinti a gépjárművek, kazánok garanciáját. A Turbo Booster élettartama gyakorlatilag végtelen: kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz.

Figyelem! Csak vas mentes csőszakaszra szerelve hatékony!

Az égéstérhez a legközelebb helyezve érhető el a legnagyobb gázfogyasztási megtakarítás. A gázmegtakarítás eredménye akár 10-30%-ot is elérhet. A felhelyezés után ajánlott a berendezés újbóli beszabályozása, hogy a legnagyobb megtakarítási eredményt lehessen elérni. Az újbóli beszabályozás nélkül is érezhető a gázfogyasztás csökkenése, de a maximális eredményhez szükséges a beszabályozás. A felhelyezés után azonnal használható.

 

Mit tud az Ökonet Turbo Booster?

KERMI engedély

Hasonló termékek
Webáruház készítés